Stichting Moeke

Een maaltijd, zo simpel kan het zijn.

Ellen Vreugdenhil

ellenIk ben Ellen, 43 jaar en ik ben de oprichter van stichting MOEKE. Ik ben moeder van 3 kinderen en ik hou ontzettend van paarden, haken en lezen. Ik ben de stichting begonnen nadat ik er 9 jaar lang over nagedacht heb. Het komt voort uit de omstandigheden van mijn vriendin Manon en haar gezin toen haar zoontje leukemie kreeg. Wat kan je doen als buitenstaander…. Ik koos ervoor haar vriezer steeds vol te gooien met eten. Ik zag wat dit voor haar deed en wilde dit ook voor andere mensen in soortgelijke situaties doen. Daaruit is MOEKE ontstaan.

Ik hoop op deze manier heel veel gezinnen te kunnen helpen in een moeilijke tijd waarin het eten een noodzaak wordt en boodschappen doen een noodzakelijk kwaad. Ik vind het jammer dat er en drempel lijkt te zijn. Het is niets om je voor te schamen. Als de omstandigheden ervoor zorgen dat het allemaal een opgave wordt en je steeds vaker dan maar een broodje, friet of iets anders makkelijks eet, bel of mail MOEKE! We kunnen de kosten laag houden doordat we goede sponsors hebben. We koken altijd vers, zonder pakjes en zoveel mogelijk naar het seizoen. En als je het echt niet kan betalen kunnen we daar ook wel een oplossing voor vinden. Je kan het natuurlijk ook cadeau doen aan iemand waarvan je denkt dat die persoon het goed kan gebruiken.

Comments are currently closed.