Stichting Moeke

Een maaltijd, zo simpel kan het zijn.

Knuffels van MOEKE

Je kan stichting MOEKE steunen door een knuffel bij ons te kopen. We maken ze helemaal naar jouw wens!
De knuffels worden voornamelijk gemaakt door Marian:

Hallo allemaal!

Knuffels haken doe ik graag en daarom staat dit berichtje op de site. Ik stel mezelf even voor: Ik ben Marian van Dijk en ben vrijwilligster bij Stichting Moeke. Wat doe ik? Ik haak knuffels voor de kids van Stichting Moeke. Om dit te kunnen doen heb ik katoen nodig en ja dat kost geld, tenzij de katoen of geld ervoor gedoneerd wordt . Ellen ik merkten dat er vraag is naar zelfgehaakte knuffels en ik wil hierbij laten weten dat ik die graag voor liefhebbers wil haken. De prijs voor een knuffel bestaat uit:

1. De materiaalkosten voor de knuffel; katoen, vulmiddel, veiligheidsoogjes e.d.

2. De vergoeding die ik vraag voor het maken.

Deze vergoeding is laag gezien de tijd die ik erin steek want anders zouden de knuffels niet te betalen zijn. Deze vergoedingen variëren tussen de € 3,50 en € 7,50 per knuffel. Dit is afhankelijk van de tijd die ermee gemoeid is. Van deze vergoeding gaat 70% naar de kas van Stichting Moeke en 30% houd ik zelf voor de moeite.  Ben je geïnteresseerd in een knuffel mail mij dan op knuffel@stichtingmoeke.nl Dan kunnen wel overleggen wat je wensen zijn. De door mij gemaakte knuffels op de foto’s zijn voorbeelden maar  er is nog veel meer mogelijk hoor!

Hieronder zie je wat er inmiddels verkocht is.